بررسی نقش مددکاری اجتماعی؛ تقویت همبستگی و پیوند اجتماعی در دانشگاه؛
عضویت در شبکههای اجتماعی مجازی که به نوعی به ارائه حمایت اجتماعی به افراد منجر میشود، تاثیر معنیداری بر سطح سلامت روان افراد داشته است. این در حالی است که در دوران شیوع ویروس کرونا مشاهده شده که شبکههای اجتماعی مجازی، میزان اعتماد و احساس تعلق افراد را نیز افزایش دادهاند.
بررسی تأثیرات کرونا بر پارامترهای روانی جامعه در گفتگو با ایمان زمانی؛
بعضی افراد در مورد بحثهای فضای مجازی در مسائل اقتصادی، اجتماعی، توجه بیشتر به افراد و سبک زندگی پیشرفتهایی داشتهاند. ولی قطعاً کرونا یک تحول فکری حداقل در حوزه فردی ایجاد کرده است. اما سنجش دقیق آن باید از طریق پژوهشهایی صورت پذیرد.
معضل سالمندان سرراهی در آینده ایران؛
صورت چروکیده و دستهای ناتوان، یادش نمیآید کی و کجا به دنیا آمده و چرا حالا در خیابان است. نمیداند کجا برود و آدرس خانهشان را از چه کسی بگیرد. احساس ضعف دارد و منتظر یک نفر مانده که دستش را بگیرد و نجاتش دهد. کهولت سن و ناملایمت روزگار باعث شده تا هویتش را هم به یاد نیاورد و نفهمد که چه گذشتهای داشتهاست؛ این قصه برخی از سالمندان سر راهی است که زنگ خطر افزایش جمعیت آنها به صدا درآمدهاست.
سوگهای ناتمام؛
آنطور که برخی از روانشناسان میگویند طی ۱۰ ماه گذشته با وجود سختتر شدن معیشت اقتصادی میزان مراجعه به مراکز مشاوره افزایش محسوسی داشته است.
تاملی در آیات قرآن؛
امروز حرکت اقتصادی در ایران اسلامی، به اسباب گوناگون داخلی و خارجی همانند رودی است که در کوهستان و نه دشت و جلگه پیش میرود؛ به طوری که برای برداشتن چالشها نمیتواند تنها به مدیریت و فعالیت اقتصادی عادی و معمولی بسنده کند.
تغییر رفتارهای اجتماعی و حالات روانی افراد در پی شیوع کرونا؛
آسیبهای فرهنگی و اجتماعی ناشی از پدیده همانند بیماری کرونا، بیش از آنکه نمود ظاهری یابد، در رفتارهای اجتماعی و حالات روانی افراد یک جامعه نمود مییابد و این همان نکته ناپیدای پر اهمیت است. جامعهای که از نظر ذهنی آسیب دیده باشد، روان ناسالمی دارد و در نهایت رفتارهای ناهنجار از خود بروز مینمایاند که به ناهنجاریهای فرهنگی و اجتماعی تعبیر میگردد
یادداشت// محمدسعید پروین؛
آنکس که به رویش بهار دل میبندد با ریزش پاییز نگران است، اما نمیداند که در دل این ریزش رویشی دیگر نهفته است. پاییز در ذات خود پرورش دهنده است و دستی پنهان است که فرصتها را دوباره کنار هم قرار میدهد تا به زودی تولدی دیگر آغاز کنند.
با مروری بر معیارهای شادی؛
به گزارش «سدید»؛ گزارش جهانی شادکامی (World Happiness Report) به صورت سالیانه از سال ۲۰۱۲ توسط شبکه گشایش توسعه پایدار Sustainable Development Solutions Network)) واقع در نیویورک منتشر میشود و وضعیت شادکامی کشورها را بر اساس اطلاعات موجود ارائه میکند.
کدام نهاد مسئول نظارت بر قراردادهای میلیاردی با مربیان است؟
پس از انتشار خبر محکومیت مالی و بدهی هنگفت فدراسیون فوتبال در پرونده قرارداد مارک ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی فوتبال، شاهد تکاپویِ نکراریِ معمولِ پسا بحرانِ مدیران در سطوح و مراجع مختلف بوده ایم؛ شاه بیت سخن همه، اما امروز، چگونگی نظارت بر قراردادهای میلیاردی با مربیان و احیانا در صورت وجود نهاد نظارتی، چرایی غفلت و سهل انگاری ناظران بر پرونده هاست!
چگونه گروههای مرجع در فرهنگ سازی نقش آفرینی میکنند؛
حتما تا کنون بارها از تماشای مسابقات فوتبال لیگهای برتر اروپایی لذت برده اید، یا در بازیهای مجازی از هدایت یک بازیکن مطرح استفاده کرده اید و یا شاید شما هم جزو یکی از میلیونها مخاطب این ورزشکاران در شبکههای اجتماعی باشید و به نظاره آنها در جمع خانوادگی و یا باشگاهی نشسته باشید.