درگفتگو با سردار عبدالله ویسی مطرح شد؛
آن زمان برای حقوق گرفتن، پول را روی میز میگذاشتند و هر کس باید حقوقش را برمیداشت و محال بود کسی ریالی بیشتر بردارد. یادم است وقتی بچهها پول برمیداشتند بخشی از حقوقشان را به فقرا میدادند. حقوق پاسداری زیاد نبود، ولی خیلی برکت داشت
گزارشی از شبکه اجتماعی جدیدالورود؛
کلابهاوس توانست در مدت یکماه محبوبیت قابلتوجهی پیدا کند و براساس اطلاعاتی که در بخش ویکیپدیای این شبکه اجتماعی دیده میشود، از دسامبر سال۲۰۲۰، این برنامه۶۰۰هزار کاربر ثبتشده داشت که فقط با دعوتنامه برای کاربران سیستم عامل ios در دسترس است.
یک آشوب، در آغازین روزهای برقراری جمهوری اسلامی؛
بیتردید منازعه نقده، یک توطئه بینالمللی بود که پشت پرده آن، از سوی ایادی استکبار و بازماندگان دودمان پهلوی سازماندهی و هدایت میشد. طی سه روز درگیری در این شهر، نزدیک به ۵۰ نفر شهید، تعدادی مجروح و نزدیک به هزار نفر از اهالی ترک منطقه اعم از زن و مرد، در دستههای مختلف، به دست قوای مهاجم اسیر شدند که روزها و هفتهها در اسارت ماندند و بعدها آزاد شدند! با این همه و در نهایت، این اجساد مردم مظلوم و بیدفاع نقده بود که در خیابانها و خانهها خودنمایی میکرد!
در گفتوگو با سرتیپ دوم خلبان حسین خلیلی مطرح شد؛
عراقیها پایگاهشان را به دورترین نقطه برده بودند و فکر نمیکردند ایران بتواند به آن نقطه دسترسی پیدا کند. در این عملیات، به نیروهای ایرانی هیچ خسارتی وارد نشد، اما در مقابل بیش از ۴۸ فروند هواپیمای عراقی که بیشتر آنها بمبافکنهای روسی بودند، از بین رفت. عملیات اچ ۳ در ادامه همان عملیات کمان ۹۹ بود که با شش ماه تأخیر انجام شد. ما در سال اول بخش بزرگی از نیروی هوایی عراق را از بین بردیم، منتها عراق آنقدر سریع تجهیز میشد که اثر این عملیاتها کم بود. دستشان برای جایگزینی هواپیماهایشان باز بود.
صدام توان مقاومت نداشت؛
۱۱ آوریل سال ۱۹۹۲ «جرج هربرت واکر بوش» رئیسجمهور وقت آمریکا اعتراف کرد: «کمک واشینگتن به بغداد در جنگ ۸ ساله برای رویارویی با ایران بود نه حمایت از صدام»؛ حقایقی که انکار میشد بهوضوح آشکار شد و رسوایی دروغگویی آمریکا بیشتر شد.
روایتی از «هیچ و پول»!
کارگردان و تهیهکننده «هیچ و پول» ضمن اشاره به فرآیند تولید این مستند کوتاه با موضوع عملکرد مدارس غیردولتی، درباره میزان تأثیرگذاری یک مستند در اصلاح سیاستهای کلان توضیحاتی ارائه کردند.
کنار گذاشتن علی امینی از نخستوزیری در آیینه روایتها و تحلیلها؛
امینی انتخاب دولت جان اف کندی، برای تحقق منویات خویش در ایران بود. با این همه، جای این پرسش باقی است که نهایتاً امریکاییها از چه روی، به این متحد معتمد خویش پشت کردند و او را در برابر محمدرضا پهلوی تنها گذاردند؟ پاسخ این پرسش را باید در ناتوانی امینی و دولتش، در برانگیختن حداقلی از حمایت اجتماعی جستوجو کرد. واقعیت این است که او با وجود همه تلاشهای خویش، نتوانست اعتماد و حمایت جریانات منتقد را جلب کند و حمایت آنان را برانگیزد
خاطره یک بدهکاری؛
سرتیپ حسام هاشمی که قرارگاه شمالغرب را فرماندهی میکرد و سمت مشاور فرمانده کل قوا در امور حفاظت اطلاعات نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را در کارنامه دارد، در بیست و دومین سالگرد شهادت دوست و همرزم شهیدش، گوشهای از این خاطرات و البته نگاه و تعریف خودش از شخصیت شهید صیاد شیرازی روایت شده است.
گفتگو با نجم الدین شریعتی، مجری برنامه «سمت خدا»؛
با نجم الدین شریعتی که کارش را ابتدا با «نیمرخ» شروع کرده و سپس با «زلال احکام» ادامه داده، همکلام شدیم تا از تغییرات برنامه «سمت خدا» در وضعیت کرونایی بگوید و از کارهایی که برای حفظ برند سمت خدا نکرده و راههایی که میتوانسته و نرفته و دلیل فعالیت اندک او و برنامهاش در فضای مجازی و همچنین میزان امکان و قدرت مانور روی سوژهها با وجود محدودیتهای صداوسیما.
«آقامرتضی» متهم است؟
«آقامرتضی» عنوان مجموعهای هفت قسمتی است که پخش تلویزیونی آن در آستانه سالگرد شهادت شهید آوینی واکنشهای بسیاری به همراه داشت؛ واقعیت درباره ابهامات و اتهامات مطرح شده درباره این مستند چیست؟