در جستوجوی بازیگر مولف؛
در این پرونده، تیپهای اجتماعی مردانه سینمای ایران طی سه دهه اخیر بررسی شدهاند و به چشمانداز آیندهشان توجه شده است.
قهرمان به روایت هنرمندان؛
در این بخش ۶۵ اثر با موضوع زندگی و مبارزات سردار شهید حاجقاسم سلیمانی و پرداختن به حوزه عمومی مقاومت با اشاره به شخصیت سردار حاج قاسم سلیمانی در پیروزی مقاومت، به دبیرخانه جایزه هنری «سردار دلها» ارسال شد که آثار توسط شهرام کرمی، رضا صمدپور و لیلی عاج بررسی شدند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره قانون مالیات بردرآمدهنرمندان عنوان کرد؛
فعالیتهای فرهنگی و هنری در حالی با معافیتهای صددرصدی همراه بوده است که در دیگر کشورها هنرمندان نیز مانند افراد شاغل در سایر بخشهای اقتصادی مالیات خود را با نرخهای مشخصی میپردازند و همه افراد بدون استثنا برحسب درآمدی که دارند مالیات پرداخت میکنند.
تولید سریال در شبکه نمایش خانگی؛
در این گزارش مروری داریم بر فعالیت برخی از چهرههایی که در تلویزیون مشهور شدند و حالا در صف شبکه نمایش خانگی قرار گرفتهاند و جای خالیشان بهشدت احساس میشود.
جوایز نقدی به پایینترین حد خود رسیده است؛
پرسروصداترین رویداد سینمایی یا حتی کلا هنری در کشور، در دهه فجر برگزار میشود. رویدادی که در عرصه سینمای ایران با همه افتوخیزها، تمجیدها و انتقادها بسیار مهم و اثرگذار است.
گفتگو با هوشنگ حریرچیان مطرح شد؛
هوشنگ حریرچیان که یک بار به کرونا مبتلا شده، معتقد است این روزها با کمدی میشود حال مردم را خوب کرد.
در گفتگو با بازیگر«حمید متقی» مطرح شد؛
بازیگر سریال «دادستان» گفت: علی سایبری در «گاندو» با اینکه هکر بود، اما یک جا ساکن مینشست و فعالیت زیادی نداشت، اما کاراکتر مرتضی در «دادستان» باید درعملیاتها شرکت میکرد.
دو مدیر دفتر پخش سینمایی و سینمادار عنوان کردند؛
دو مدیر دفتر پخش سینمایی و سینمادار بیان کردند که مصوبات دولت برای کمک به سینماها قابل تقدیر و احترام است، اما برای بهبود سینما کافی نیست. از سویی دیگر باید اصناف سینمایی نیز برای کمک به سینمای کشور مانند اتحادیههای سینمایی خارجی وارد عمل شوند.
در گفتگو با سیدضیاء هاشمی، رئیس جامعه صنفی تهیهکنندگان مطرح شد؛
رئیس جامعه صنفی تهیهکنندگان میگوید: عمده ضعف ما در فیلمها، نداشتن تخیل و قهرمان است؛ باید فیلمنامهنویس یا کارگردان مطالعه کنند و به دنبال آثاری بروند که قهرمان داشته باشد. قهرمان هم فقط در سینمای جنگ نیست.
در نشست خبری سریال «روزهای ابدی» مطرح شد؛
«کیمیا اکرمی» بازیگر این سریال نیز در ادامه گفت: برای من رسیدن و بازی کردن در این نقش خیلی جالب بود. چون بخش زیادی از زندگیم را ایران نبودم و همین موضوع را برایم سختتر میکرد. وقتی به ایران آمدم و در این کار حاضر شدم دیدم جو حاکم بر کار خیلی متفاوتتر از آنچیزی است که میگویند و ما خیلی آرامش داشتیم.