فریدونی گفت: امام خمینی (ره) در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران، پذیرای مقامات مذهبی اقلیتهای مختلف بودند و بر این نکته تأکید داشتند که ایران اسلامی به عنوان یک کشور توحیدی، به همه اقشار و از جمله اقلیتها تعلق دارد، بنابراین چه در قانونگذاری و چه اجرای قوانین، میبایست رعایت حقوق آنان لحاظ شود.
کارشناس فرق و ادیان مطرح کرد؛
کارشناس مسائل ادیان گفت: سخن امامخمینی (ره) درباره اقلیتهای دینی به نوعی سیاست جمهوری اسلامی را نشان میدهد: «اسلام هیچگاه درباره اقلیتهای مذهبی و پیروان سایر مذاهب نظر سوء نداشته و همیشه با آنان درست برخورد کرده است و تبلیغاتی که خلاف این مطلب را برساند از جانب دشمنان اسلام است.
فرشیدگلی
روز ولنتاین یا روز عشق در فرهنگ مسیحی سدههای میانه و سپس فرهنگ مدرن غربی، روزی برای ابراز عشق است که بهصورت سالانه برگزار میشود. این مناسبت هرسال در روز 14 فوریه (مصادف با 25 یا 26 بهمن) برگزار میشود. سابقه تاریخی روز ولنتاین به جشنی که بهافتخار قدیس ولنتاین در کلیساهای کاتولیک برگزار میشد، بازمیگردد.
همزمان با گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر
پس از انقلاب اسلامی بهمنظور ارج نهادن به شهدای اقلیت دینی همچون دیگر شهدای این مرزوبوم آیین بزرگداشتی برای این عزیزان با عنوان «آیین ملی مهمانی لالهها» با کمک دستگاههای دولتی و مردمی ترتیب داده شد که این امر نشاندهنده جایگاه والای شهید، فارغ از تعلق داشتن به هر قوم و آیینی در جمهوری اسلامی ایران است.
در نشست خبری تشریح شد؛
تقوی گفت: کسانی که در رسانه های بیگانه ادعا میکنند از برگزاری آداب و رسوم آنها جلوگیری میشود اقلیتهایی هستند که نام آنها رسماً در قانون اساسی نیست.
کارشناس مسائل ادیان مطرح کرد؛
کارشناس مسائل ادیان گفت: هیچگاه در مطبوعات و رسانههای جمهوری اسلامی ایر ان به رهبران اقلیتهای دینی توهین نشده است، لذا با توجه به فرهنگ غنی در جمهوری اسلامی، چنین رفتاری رخ نخواهد داد، درحالیکه در کشورهای غربی چندین بار شاهد توهین به پیامبر اسلام (ص) و آتش زدن مساجد بوده ایم.
«فرهنگ سدید» بررسی میکند
ازنظر قرآن کریم، جنگ مذهبی و ستیز به خاطر اختلافات عقیده به صورتی که در برخی از مذاهب دیگر دیده میشود - مانند جنگهای صلیبی مسیحیت - معنا ندارد. کینهتوزی و دشمنی نسبت به پیروان ادیان دیگر ممنوع و در پیش گرفتن روشهای اهانتآمیز نسبت به دیگران، یک روش غیردینی است.
«فرهنگ سدید» گزارش میدهد
فرهاد خادم در اول خرداد ۱۳۳۶ در یک خانواده زرتشتی در تهران به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی و دبیرستان خود را در مدرسههای جهان دانش و خوارزمی طی کرد. وی بعد از اتمام تحصیلات متوسطه، در سال ۱۳۵۴ وارد دانشگاه صنعتی شریف شد و در سال ۱۳۵۹ در رشته مهندسی عمران (سازه) از آن دانشگاه فارغالتحصیل شد.
با مشارکت دبیرخانه کنگره جهانی مقابله با جریانهای افراطی و تکفیری و مرکز مطالعات عالی انقلاب اسلامی دانشگاه تهران و با حضور صاحبنظران حوزوی و دانشگاهی و همچنین نمایندگان اقلیتهای دینی کشور در روز دوشنبه ۱۰ دیماه ۹۷ در محل سالن کنفرانس دفتر نهاد نمایندگی ولیفقیه در دانشگاه تهران برگزار شد.
در ایران برخلاف کشورهای دیگر که انواع اقلیت وجود دارد، به دلیل اتکای حاکمیت بر مذهب، فقط اقلیت دینی مورد شناسایی قرارگرفته است و قومیتهای مختلف بافرهنگها، نژادها و زبانهای مختلف اقلیت محسوب نشده بلکه همانند سایر مردمان به شمار آمدهاند.