به گزارش فرهنگ سدید، انقلاب اسلامی ایران در حالی به چهلمین سالگرد پیروزی خود رسیده است که دستاوردها و پیشرفتهای آن در عرصه داخلی و بینالمللی نمایان است. امروز انقلاب اسلامی ایران علیرغم هجمه همهجانبه استکبار جهانی و تحریمهای ناجوانمردانه، در اعماق قلوب مردم آزادیخواه جهان جای گرفته و هرروز بر پیشرفت و عظمت آن افزوده میشود بنابراین پیشرفت ایران اسلامی در طول این چهار دهه بر کسی پوشیده نیست و بیان این دستاوردها نیز در سطح جامعه موج امیدآفرینی و ایستادگی بیشازپیش مردم در برابر این توطئهها خواهد شد، ازاینرو «جنبش مردمی پاسداشت چهل سال انقلاب کبیر اسلامی» دستاوردهای انقلاب اسلامی طی چهار دهه گذشته در عرصههای مختلف را احصا و جمعآوری کرده است که در قالب سلسله نشستهای «شنبههای انقلاب» این دستاوردها را ارائه میکند. در این گزارش دستاوردهای انقلاب اسلامی در طول این چهل سال در حوزه «کشاورزی و منابع طبیعی» ارائه میشود که به شرح زیر است:
۱- عد از پیروزی انقلاب، باوجود خشکسالی شدید، تولیدات کشاورزی ۶/۷ برابر شد.
۲- انقلاب اسلامی منحنی رو به سقوط کشاورزی ایران را با شیب تند صعودی کرد.
۳- تولیدات کشاورزی از ۱۷/۸ میلیون تن در ۵۶، به ۱۲۰ میلیون تن در ۹۶ رسید.
۴- پروژه آمریکایی "اصلاحات ارضی" شاه، کشاورزی ایران را در معرض نابودی قرارداد.
۵- برنامههای استعماری رژیم فاسد پهلوی، ایرانِ صادرکننده محصولات کشاورزی رابه یکی از بزرگترین واردکنندگان مواد غذایی تبدیل کرد.
۶- پیش از انقلاب گندم از آمریکا، پرتقال و تخممرغ از رژیم صهیونیستی، مرغ از فرانسه وارد میشد.
۷- قبل از انقلاب فقط ۳۳ روز نیاز غذایی سالانه در داخل تولیدمی شد اکنون ۹۰ ٪ در داخل تولید میشود.
۸- رشد ۳۰۰ درصدی ارزشافزوده کشاورزی ایران درآمار بانک جهانی، کارنامه درخشان کشاورزی پس از انقلاب اسلامی است.
۹- افزایش سهم کشاورزی در تولید ناخالص ملی، از ۳/۱ ٪ به ۱۵ ٪ دستاورد بزرگ نظام اسلامی است.
۱۰- تولید گندم ایران از ۶/۴ میلیون تن در ۱۳۵۶ به ۱۴ میلیون تن در ۱۳۹۵ رسید.
۱۱- پس از انقلاب صنعت سیلو سازی بومی و ظرفیت ذخیرهسازی گندم ۲ هزار درصد افزایش یافت.
۱۲- تولید محصولات باغی نسبت به سال ۵۶ بیست برابر شده است
۱۳- مصرف سرانه میوه و سبزیجات در کشور، بعد از انقلاب ۹ برابر شده در حالی که این نسبت در سایر کشورهای جهان در این مدت فقط ۳/۲ برابر شده است.
۱۴- تولید شیلات پس از انقلاب با رشد نجومی، از ۳۲ هزار تن به یکمیلیون تن درسال رسید.
۱۵- سرانه مصرف ماهی بعد از انقلاب ۱۱ برابر شده است.
۱۶- تولید گوشت مرغ از ۲۶۰ هزار تن به دو میلیون تن رسید.
۱۷- تولید تخممرغ از ۱۶۰ هزار تن در سال ۱۳۵۷ با رشد ۶ برابری به ۹۴۰ هزار تن در ۱۳۹۵ رسید.
۱۸- تولید عسل از ۶/۶ هزار تن در سال ۱۳۵۷ با رشد بیش از ۱۲ برابری به ۸۱/۵۰۰ هزار تن در ۱۳۹۵ افزایشیافته است.
۱۹- حفاظت خاک و آبخیزداری از ۶۸۹ هزار هکتار قبل از انقلاب با رشد ۳۹ برابری به ۲۶/۵۵۷ هزار هکتار رسیده است.
۲۰- عملیات بیابانزدایی از ۱/۲۰۷ میلیون هکتار قبل از انقلاب با رشد ۵ برابری به ۵/۹۹۴ میلیون هکتار رسیده است.
۲۱- عملیات مرتعداری از ۱۷۰ هزار هکتار قبل از انقلاب با رشد ۴۰ برابری به ۶/۷۱۶ میلیون هکتار رسیده است.
۲۲- زراعت چوب که قبل از انقلاب صفر بوده در حال حاضر به ۲۶۲/۳ هزار هکتار رسیده است.
۲۳- عملیات جنگلکاری در شمال کشور از ۴۳ هزار هکتار با رشد ۱۱/۶ برابری به ۴۸۹/۹ هزار هکتار رسیده است.
۲۴- سامانههای نوین آبیاری تحتفشار از ۳۷/۴ هزار هکتار با رشد ۵ برابری به ۱/۷۸۰ میلیون رسیده است.
۲۵- تولید شیر خام از ۲/۶۲۰ میلیون تن در سال ۱۳۵۷ با رشد ۳/۷ برابری به ۹/۶۵۳ میلیون تن در ۱۳۹۵ رسیده است.