محمود پاک نیت گفت: سینمای ما مثل رستورانی که فقط یک نوع غذا دارد شده است و مردم حق انتخاب ندارند و مجبورند که هر چیزی به خوردشان می دهند را تماشا کنند.

به گزارش فرهنگ سدید، محمود پاک نیت بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در مورد فعالیت های اخیر خود اظهارداشت: مشغول بازی در یک سریال به نام حکایت های کمال به کارگردانی قدرت الله صلح میرزایی برای شبکه یک هستم که 3 ماه از فیلمبرداری آن می گذرد.

وی در خصوص وجه تمایز سینمای ایران از دنیا گفت: سینمای دنیا یک ارتباط تنگاتنگ با هم دارد، یک صنعتی است که مرتبط به هم است و جداسازی آن به مسائل فرهنگی هر جامعه ای بر می گردد، این که در هر جامعه ای چه فرهنگی برقرار است و چگونه فکر و زندگی می کنند و براساس همان فکر و زندگی و فرهنگشان فیلم می سازند، آمریکا فیلم های آنچنانی می سازد و ما فیلم هایی می سازیم که مسئله خانواده در آن مطرح است و جاهای دیگر فیلم هایی می سازند که فقط مسئله سرگرمی است، ضمن اینکه خود سینما یک نوع سرگرمی است و به هر طریق باید تماشاگری که وارد سینما می شود به نوعی سرگرم شود و حرفمان را هم به او بزنیم.

بازیگر سریال شهرزاد در مورد جایگاه سینمای ما در دنیا اظهار داشت: سینمای ما در دنیا جایگاه خوبی پیدا کرده است چون کارهایمان در جشنواره های مختلف جوایز زیادی کسب می کنند و به نوعی در دنیا مطرح هستیم، سینمای ایران در تمام جشنواره های دنیا یک جایگاه خاصی دارد و حرفی برای گفتن دارد.

وی در ادامه گفت: درست است که در جشنواره های بین المللی مانند اسکار سیاست دخیل است اما اینطور نیست که فقط به فیلم هایی که تم سیاسی دارد جایزه بدهند، همه فیلم های ما که سیاسی نیستند و جایزه می گیرند؛ خیلی از فیلم های ما که جایزه می گیرند اجتماعی هستند.

این بازیگر پیشکسوت کشورمان در مورد عوامل آسیب به سینما اذعان داشت: سینمای ما از عزیزانی که سینما را تبدیل به مغازه کرده اند آسیب می بیند، یعنی فقط به مسئله تجاری آن فکر می کنند و به مسائل فرهنگی و اجتماعی نمی پردازند و فقط به فکر این هستند که جیبشان را پر کنند و این ها باعث زوال سینما می شوند، یعنی سینما را از حالتی که باید فرهنگ سازی کند در جامعه که اصلی ترین وظیفه آن است بیرون می آورند و فقط به مسائل مادی آن ارتباط برقرار می کنند و این فاجعه است و باعث تخریب جامعه می شود.

بازیگر سریال خاطره انگیز روزی روزگاری خاطر نشان کرد: اینکه فیلم های مبتذلی تحت عنوان کمدی تولید می شود و کارشان فقط رقصیدن است به همان سودجویی برمی گردد، یک عده ای سینما را منبعی برای سودجویی و پر کردن جیب خودشان قرارداده اند، مردم هم تشنه دیدن و خندیدن هستند و واقعا دوست دارند که بخندند.

وی در ادامه عنوان کرد: فیلم های چارلی چاپلین که سال های سال است از دیدن آن ها سیر نمی شوید را نگاه می کنید و باز هم دوست دارید که آن ها را ببینید، زیرا جامعه را می خنداند ولی هیچ وقت دکان باز نکرده بود، چاپلین با فیلم هایش یک کار فرهنگی در جامعه می کرد و هنوز هم به تمام جوامع سود فرهنگی می رساند و فرهنگ سازی می کند، متاسفانه کسانی که در جامعه این نوع فیلم ها را می سازند صرفا برای پر کردن جیبشان است، مردم ما هم مثل رستورانی که فقط یک نوع غذا دارد و حق انتخاب ندارند مجبورند که هر چیزی به خوردشان می دهند را تماشا کنند.

منبع : راه دانا

ارسال نظر
captcha