نخستین مجله تخصصی حوزه مجلس، در شماره جدید خود به موضوعات «نشانه‌های سند ۲۰۳۰ در وزارت ارتباطات»، «هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام»، «عملکرد فراکسیون مستقلین مجلس»، «رونق تولید»، «اقدامات پیش‌دستانه علیه تهدیدات آمریکا» و «بازخوانی عملکرد مجلس هفتم» پرداخته است.
به گزارش فرهنگ سدید؛ این ماهنامه در پرونده‌ای طی گفتگو‌هایی با نمایندگان مجلس، «نشانه‌های سند ۲۰۳۰ در وزارت ارتباطات» را بررسی کرده و تصویر جلد این شماره از «نماینده» نیز به همین پرونده با محوریت «محمدجواد آذری‌جهرمی» وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات اختصاص‌یافته است.

«پازل جهرمی، غفلت مجلس» عنوان این پرونده است و «احد آزادی‌خواه»، «سیدناصر موسوی‌لارگانی»، «حسینعلی شهریاری»، «اکبر رنجبرزاده»، «علی‌اکبر کریمی»، «سیدتقی کبیری»، «عباس پاپی‌زاده»، «محمدرضا پورابراهیمی»، «سیدجواد حسینی‌کیا»، «احمد سالک»، «نصراله پژمان‌فر»، «اکبر ترکی»، «ولی‌الله نانواکناری»، «حسینعلی حاجی‌دلیگانی»، «سیدراضی نوری»، «غلامرضا شرفی» و «محمد حسن‌نژاد» نمایندگانی هستند که در گفتگو با این ماهنامه نسبت به اجرای سند ۲۰۳۰ هشدار‌هایی را مطرح نموده و خواستار توجه بیشتر دستگاه‌های نظارتی خصوصاً مجلس به این موضوع شده‌اند.

گفتنی است عنوان سرمقاله این مجله «اگر مجلس غفلت کند...» است که به قلم «امیرابراهیم رسولی» مدیرمسئول «نماینده» به رشته تحریر در آمده است.

 «پاسداران سیاست‌ها» عنوان پرونده دیگری از در شماره نود و دوم «نماینده» است که تاریخچه، اهداف و عملکرد «هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام» را مورد بررسی قرار داده و هجمه‌ها به این نهاد را ریشه‌یابی کرده است.

با توجه به اینکه «هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام» وظیفه تطبیق مصوبات مجلس با سیاست‌های کلی نظام را بر عهده دارد، «نماینده» در این پرونده با «میرسلیم» و «مصباحی‌مقدم» به‌عنوان اعضای هیئت عالی نظارت مجمع، با «پورمختار»، «ابوترابی»، «کریمی‌قدوسی»، «شیخ»، «محجوب» و «مافی» به‌عنوان نمایندگان مجلس، با «علی بهادری‌جهرمی» رئیس مرکز امور مشاوران حقوقی، وکلاء و کارشناسان قوه قضائیه و «محمد بهادری‌جهرمی» حقوقدان، گفتگو کرده است و این افراد توضیحاتی را درباره تاریخچه، علت تشکیل، عملکرد و دلایل واکنش‌ها به این نهاد ارائه نموده‌اند.

«نماینده» در پرونده دیگری عملکرد فراکسیون مستقلین مجلس را مورد واکاوی قرار داده و با انتخاب تیتر «کدام استقلال؟» در گفتگو با «علیرضا سلیمی» عضو فراکسیون نمایندگان ولایی، «عبدالله رضیان» عضو فراکسیون مستقلین، «سیدابوالفضل موسوی» عضو فراکسیون امید، علت تشکیل این فراکسیون و عملکرد آن را در بوته نقد قرار داده است.

گلایه اخیر رهبر معظم انقلاب از مجلس شورای اسلامی که باعث شد نمایندگان در مقام جبران کم‌کاری خود بر آمده و تدوین طرح‌های کنشگرانه علیه خباثت‌های آمریکا را در دستور کار قرار بدهند، موضوع پرونده دیگری از ماهنامه «نماینده» قرار گرفته و با عنوان «تلاش برای جبران» منتشر گردیده است.

این پرونده گفتگو‌هایی با «سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی» رئیس فراکسیون اقدام پیش‌دستانه علیه تهدیدات آمریکا، «حمیدرضا حاجی‌بابایی»، «سیدمحمدجواد ابطحی»، «محمدجواد جمالی»، «حسن نوروزی»، «حشمت‌اله فلاحت‌پیشه» و «محمدابراهیم رضایی» را در خود جای داده است.

«مرحوم مرتضی صفاری‌نطنزی» نیز آخرین مواضع خود دراین‌زمینه را در گفتگو با «نماینده» تشریح کرده بود که مصاحبه وی در همین پرونده منتشر شده است.

ماهنامه «نماینده» در هر شماره یکی از دوره‌های مختلف مجلس پس از انقلاب را به‌اختصار بررسی می‌کند. پس از بررسی مجالس اول تا ششم در شماره‌های پیشین، در این شماره کارنامه عملکرد مجلس هفتم و ترکیب اعضای آن موردبررسی قرار گرفته است.

تحقق «رونق تولید» به‌عنوان شعار سال ۹۸ مستلزم انجام اقداماتی از جانب مسئولان است که «نماینده» در شماره جدید خود پرونده‌ای به آن اختصاص داده و در گفتگو با «محمداسماعیل سعیدی» نماینده تبریز، «یوسف داوودی» عضو کمیسیون کشاورزی، «شهباز حسن‌پور» عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه، «ولی ملکی» عضو کمیسیون صنایع و معادن، «احمد مرادی» عضو کمیسیون انرژی، «امیر خجسته» رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی، «سیده‌فاطمه حسینی» عضو کمیسیون اقتصادی، «علی قربانی» عضو کمیسیون برنامه بودجه و «سلام امینی» عضو کمیسیون انرژی، تلاش کرده است این شاخص‌ها و الزامات را تبیین نماید.

«حوالی اخبار» عنوان پرونده دیگری از «نماینده» است که علاوه بر مرور اتفاقات مهم چند هفته اخیر مجلس، در آن به بررسی و تشریح برخی موضوعات متنوع در دستور کار کمیسیون‌ها و فراکسیون‌های مجلس شورای اسلامی پرداخته شده است.

«آخرین وضعیت طرح رتبه‌بندی معلمان»، «کم‌وکیف اصلاح قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان»، «جزئیات اجرای قانون جامع حمایت از معلولان»، «پیگیری علت عدم تصویب طرح هر ایرانی ماهانه ۳۰ لیتر بنزین»، «اصرار دولت بر تفکیک وزارتخانه‌ها» جزء موضوعاتی هستند که در این پرونده مورد بررسی قرار گرفته است.

همانند سایر شماره‌های «نماینده» پرونده‌ای نیز به بررسی مشکلات حوزه‌های انتخابیه اختصاص یافته و با عنوان «من‌های پایتخت» منتشر شده است.

بخش «قاب متفاوت» که در تمامی شماره‌های «نماینده» ثابت است، این بار سبک زندگی «پرویز سروری» را زیرذره‌بین قرار داده است. گفت‌وگوی صمیمی و جذاب با «رئیس دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در استان تهران» را می‌توانید در صفحات پایانی شماره ۹۲ «نماینده» بخوانید.
 
نود و دومین شماره ماهنامه نماینده منتشر شد
علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه ماهنامه با شماره تلفن ۶۶۷۶۳۵۵۲ تماس بگیرند.
ارسال نظر
captcha